0131_A változás szele - atoszphotography

A változás szele

Ismeritek azt a mondást, ami úgy kezdődik, hogy Isten tervez...? Biztosan ti is találkoztatok már olyan szituációval, amikor a homlokotokhoz csaptatok és ezt kiáltottátok (vagy épp fejet leszegve mormoltátok) a levegőbe. Nemrég én is válaszút elé álltam, ezt a dilemmát szeretném megosztani most veletek.

Legutóbbi bejegyzésemben (ami még tavaly év végi) azt ígértem, a blog visszatér, amint tudok valami hasznos vagy érdekes információval szolgálni. Akkor még nem tudtam, hogy mi következik. Nem voltam tisztában vele, hogy az lesz az utolsó rendszeres bejegyzésem. Ugyanis az életemben olyan változások következtek be (nem kell rosszra gondolni), amik nem teszik lehetővé azt, hogy továbbra is olyan intenzíven foglalatoskodjam a melléktevékenységekkel, mint eddig. Természetesen az Atosz Photography továbbra is él és virul, működik minden szolgáltatás és lehetőség, mint eddig. Az egyetlen változás, hogy a blog csak eseti jelleggel jelentkezik majd, amikor egy nagyobb volumenű fotózást követően bőven lesz miről írnom nektek. 

fotó: free stock

Ez a döntés sajnos szükségszerű, nem pedig azért született, mert így tartotta kedvem. Nagyon sok más projektben kell most jelenleg részt vennem, és elérkeztem arra a pontra, amikor már priorizálnom kellett a tennivalókat. Sajnos ennek (több más, általam nagyon kedvelt elfoglaltságom mellett) a blog itta meg a levét. De semmi pánik, az új fotók továbbra is megtekinthetőek a galériákban, ha pedig bármi változás történik (például kikerül egy blogbejegyzés), akkor arról mindenkit értesítek facebookon. Érdemes belájkolni azt!

fotó: free stock

Powered by SmugMug Log In