1206_Frissítés - atoszphotography

Frissítés

Első körben kérlek engedjétek meg, hogy boldog Mikulást kívánjak, kedves olvasók :) És ha már így jött ki, hogy pont keddre esett december 6. (azaz a blognap), nézzük is meg együtt, mit tartalmaz az Atosz Photography csizmája!

Az az igazság, hogy sok-sok munkát, főként az előző héten, ami azt jelentette, hogy még csak gondolni sem volt nagyon időm a fotózásra és az azzal kapcsolatos témákra. Ugyan belevetettem magam egy újabb izgalmas terület felfedezésébe, megtanulásába és elsajátításába, és természetesen amint biztosan megy majd az új fotózástechnika kezelése, azonnal átadom nektek ezt a tudást. De sajnos ez még nem mostanában lesz. De akkor mi van ma? Miről szól a blog? Legyen ez egy amolyan gyors frissítés. Korábbi bejegyzésemben ígéretet tettem arra, hogy amint elkészülnek a végleges tematikus naptárak, azonnal szólok. Nos, ez most van, hétvégén ugyanis sikerült véglegesítenem őket! Íme néhány mintaoldal a természet és a motorsport tematikájú kalendáriumokból:

Ezen felül természetesen továbbra is rendelhető a többi szép ajándék is. Arra szeretnék azonban kérni mindenkit, hogy ne nagyon habozzatok, mert vészesen közeleg a karácsony. Utolsó rendelési időpontot nem tudok mondani, de értelemszerűen nekem is kell idő az elkészítéshez. Ráadásul ha besűrűsödnek a rendelések, akkor még tovább tart majd a teljesítés. Szóval tessék válogatni és jelezni a szándékot! ;) Ami pedig a jövő hetet illeti, bízom benne, hogy tartalmasabb lesz, mert igyekszem a következő napokban sokkal többet foglalkozni a fotózással. Van is egy tervem, remélem sikerül megvalósítani :)

Powered by SmugMug Log In