0913_Fotózás helyett... - atoszphotography

Fotózás helyett...

Nem, hála az égnek a képen nem az én masinám látható, ennél azért szerencsésebben megúsztam a hétvégét. De sajnos fotózás helyett rám is (úgy, mint a fényképezőgép tulajdonosára) valami egészen más várt...

free stock fotó

Van az a mondás, hogy Ember tervez, Isten perverz.... vagy valami hasonló... Ezt teljességgel sikerült megtapasztalnom akkor, amikor péntek este hazaérve szerettem volna fellesni még egy kicsit a facebookra, ám a számítógépem közölte: sajnos a böngésző nem nyitható meg, mert hiányzik egy aprócska fájl. Hamar kiderült, hogy ez a fájl az operációs rendszer könyvtárából való, és... Na jó, senkit nem untatok a részletekkel! A lényeg az, hogy egy vírus módszeresen elkezdte felélni a programokat. Nem volt más hátra, mint készíteni egy mentést azokról a tartalmakról, amik életbevágóan fontosak (képek, zenék, programbeállítások) - ezt sikerült szombat hajnal 3 körül befejezni -, majd másnap reggel újratelepíteni az egész rendszert.

Még aki sosem vett részt ilyen hadműveletben, az is sejtheti, hogy egy egész rendszer újratelepítése, nos... hogy is fogalmazzak, nem egy félórás meló (és akkor még finom voltam és nőies). Nagyjából az egész szombatom és vasárnap délelőttöm ráment, hogy valamelyest kipofozzam a számítógépet, így aztán érthető módon semmi időm nem maradt már a fotózásra. Ráadásul a képeimet (egész pontosan a katalógusaimat) még mindig nem sikerült visszavarázsolnom, csak reménykedni tudok benne, hogy helyesen jártam el a lementésük során.

free stock fotó

Így aztán most új fotókat nem tudok mutatni nektek, de hogy "vicceset" is mondjak ma (is), itt van két felhívás! Két fotópályázat, amelyre a szervezők szeretettel várják mindenki jelentkezését. Az egyik motoros témájú, a másik pedig a Felvidékkel foglalkozik. Még mielőtt félreértés történne, nekem semmi közöm sincs egyikhez sem! Nem én szervezem, nem indulok egyiken sem, senki nem fizetett azért (sajnos), hogy propagáljak vagy fotósokat agitáljak. Csak szerettem volna (képek híján) megmutatni, hogy mostanság milyen pályázatok vannak, amiken részt tudtok venni (bárki, mert kifejezetten amatőröket keresnek, tessék fogyasztani a részleteket).

free stock fotó

Jövő hétre... nem merek ígérni semmit, mert ahogy Hofi is megmondta: "tecciktudni, az egy olyan dolog, hogy hát... előre a rosseb se tudja megmondani", hogy mi fog történni még a technikával. Lehet, hogy épp arról fogok papolni, hogyan NEM sikerült visszahozni a képeimet, de az is előfordulhat, hogy gyönyörű szép fotókat fogok mutogatni nektek. Lessétek kedden a blogot, és kiderül! ;)

Powered by SmugMug Log In