0906_Semmi sincs ingyen! - atoszphotography

Semmi sincs ingyen!

Valahogy most olyan távolinak tűnik a legutóbbi blogbejegyzés... Pedig írtam egyet múlt héten is (még le is ellenőriztem a dátumot, mostanában elég sűrűek a napok, hátha kifelejtettem egyet... de nem)! Most mégis olyan idegennek tűnik az egész, mintha évek óta nem ragadtam volna billentyűzetet. Lehet, hogy csak a csalódottság az oka. Mert bizony ősz van, jönnek az "ember" hónapok, de ami még fájóbb, hogy ez az időjáráson is meglátszik (jelenleg is esik az eső). Hiányzik a nyár! Tudom, most sokaknak csalódást okozok, mert erősnek és vidámnak kellene lennem, de nem megy...

Azért, hogy senkit se hagyjak lógva (magamat is beleértve), megpróbálok rámutatni a pozitívumokra is. Mert azzal, hogy beléptünk a szeptemberi hónapba, kezdetét vette az iskolai év is. Persze most joggal kérdezitek, fiatal olvasók, hogy hol ebben a jó?! Hát persze, tanulni... nos, az tényleg uncsi, senki soha nem szeretett, aki pedig az ellenkezőjét állítja, az kérem hazudik! DE a suli nemcsak az okulásról, a dolgozatokról és a megmérettetésekről szól! Ó dehogy! Ott vannak diákesemények is, amiken jól lehet magad érezni. Amikor kikapcsolhatod az agyad és olyan környezetben találod magad, amilyenben eddig még soha (vagy csak ritkán). Ott barátságok szövődnek, amelyek egy életre is szólhatnak (igaz, Lagyisz?). Sőt, románcok, szerelmek is köttetnek egy szempillantás alatt!.

Elkapott a nosztalgikus érzés, és máris egy fokkal jobban érzem magam :) Aki már volt iskolás, az pontosan tudja, miről beszélek (mert ezek bizony kőkemény tapasztalatok), aki pedig még csak most görnyedezik a padban, az majd idővel rájön, hogy igazam van (még ha most egy jó nagy marhaságnak is tűnik az egész). Miért hozom ezt most fel? Két okból. Egyrészt, mert ilyenkor akarva-akaratlanul előtörnek ezek a már elég régi emlékek. Másrészt pedig, mert ezzel kapcsolatos legújabb akcióm is!

Mármint nem, nem fogok visszaülni az iskolapadba :D Csak lefotózom azokat, akiknek még ott a helyük! Idén ősszel ugyanis az iskolák számára INGYENES fotózást vállalok (részletek itt)! Micsoda? Ingyenes? Igen! Miért? (nyugi, nem vagyok skizo, a való életben nem szoktam magammal párbeszédet folytatni, csak ez itt most jól mutat) Mert egyszer egy iskolaigazgató azt mondta nekem: "Kedves, nagyon tetszenek a fotóid, de tudod sajnos arra sincs pénz, hogy a wc-be papírt vegyünk." Így aztán úgy határoztam, hogy megesik a szívem az oktatási intézményeken.

Mire is lehet engem pontosan felbérelni? Bármire, ami iskolai akció keretei között zajlik. Bármilyen esemény, bál, buli, diákavatás, versenyek, nyílt napok, kirándulások... hosszú a sor. Én vevő vagyok mindenre, ami jó móka :) Márpedig ezek az akciók igencsak jók szoktak lenni. Én is remekül érzem magam, ennek következtében még jobb fotók készülnek! A bejegyzésben néhány korábbi munkámat láthattok.

Mit kell tenni, ha tanár, igazgató vagy épp diák vagy, és megtetszett ez a lehetőség (ami ténylegesen ingyen van)? Három lépés: 1. csekkold a naptáramat, hogy azon a napon ráérek-e. 2. vedd fel velem a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket. 3. várd nagyon az akciót, mert tuti jó móka lesz! :) Akinek pedig nincs lehetősége (mert épp semmi köze sincs egyetlen iskolához sem), az egyrészt jól jegyezze meg ezt az akciót, mert előbb-utóbb szükség lehet rá. Másrészt pedig türelmetlenül várja a felvételeket, amik hamarosan érkeznek a galériákba ;)

Powered by SmugMug Log In