0510_Anyák napja - atoszphotography

Anyák napja

Aki ismer, az tudja, hogy csak akkor iszom teát, ha nagyon beteg vagyok. Most itt ülök egy bögre forróital felett és a hétvégi eseményen elmélkedem. Mindenki tudja, hogy létezik az anyák napja, általában mindenki fel is köszönti anyukáját annak rendje és módja szerint. Így tettem én is. Az idei azonban különlegesen telt a számomra, hiszen részese lehettem egy érdekes kezdeményezésnek, amely megpróbálta még inkább a középpontba helyezni az édesanyákat.

A dunaszerdahelyi Max bevásárló- és szórakoztató központ (továbbiakban csak "a helyszín") egy érdekes akciót szervezett május 8-ra. Az elképzelés az volt, hogy a lehető legjobban elkényeztessék az anyukákat, hogy megkaphassák azt, ami jár nekik :) Először egy szál virággal kedveskedett nekik egy csinos kisasszony, aki aztán meginvitálta őket a földszinten kialakított "főhadiszállásra".

A program itt sminkeléssel folytatódott - úgy az anyukának, mint a gyerkőcnek. Persze a gyerekek arcfestést kaptak, kedvükre válogathattak a szebbnél szebb mintákból (voltak szuperhős festések is, gondolkoztam rajta, hogy sorba állok). Amíg a gyerekeket lefoglalta az arcfestő, az anyukák lazíthattak pár percig. Őket három profi sminkes kényeztette ez idő alatt. A végeredmény: egy csodás, alkalomhoz illő make up és egy jópofa álarc!

Az egész történet pedig abban csúcsosodott ki, hogy ezt az állapotot meg is örökíthették az érdeklődők. Itt jöttem én a képbe! A szervezők által összerakott pofás kis háttér elé állhattak (vagy ülhettek) az anyukák, egymaguk, gyerekekkel, családostul, ahogy tetszett. Én pedig ontottam a képeket, hogy egyetlen pillanatról se maradjak le :)

Persze nem volt erőszak a disznótor (mármint a fotó készítés), szerencsére nem kellett unszolni senkit. Meglepően sokan éltek a lehetőséggel, hogy családi vagy egyéni képeket készíttessenek. Volt aki türelmesen kisorakozta a sminkelést, mások csak odajöttek egy sorozatra. Én személy szerint mindenkinek örültem! :)

Bízom benne, hogy a helyszínre látogató anyáknak egy hangyabokányival szebbé tudtam, tudtuk tenni ezt a csodás vasárnapot (és nem csak jó időnek, a napsütésnek és a második világháború végének tudtak örülni aznap). Remélem senki nem felejtette el felköszönteni otthon sem anyukáját!!! :)

Még egy apróság, mielőtt befejezném a heti beszámolómat: posztoltam a részleteket a harmadik Random Session fotózásommal kapcsolatban. Ha szeretnétek újra csatlakozni maroknyi csapatunkhoz, nézzetek körül, informálódjatok és jelentkezzetek.

Powered by SmugMug Log In