1201_start - atoszphotography

Kezdjük el!

Nagyon sokat gondolkoztam azon, hogyan lehetne stílusosan, de legalábbis jól elkezdeni ezt a blogot. Mert ez nem csak egy átlagos új bejegyzés, hanem olyan, amit sok más követ majd. Ez a kezdet, a poszt, ami lefekteti az alapokat. A sok agyalás vége az lett, hogy úgy döntöttem, belevágok a közepébe!

Miről is fog szólni ez a blog... Szakmai lesz? Talán, picit, mindenképp, elvégre is ez az oldal fotózással, a fotós munkásságommal foglalkozik. Szóval akit érdekel a téma, annak csak ajánlani tudom a bejegyzéseket. Persze az se ijedjen meg, akit nem érdekel a technikai maszlag, nem merülünk mélyre a részletekben :) Személyes lesz? Persze, hiszen ez az én személyes blogom a szakmai meglátásaimmal, észrevételeimmel kapcsolatosan. De ha már személyes, akkor nem maradhatnak el az érzelmek sem, ez lesz a fő motiváció, a mozgatórugó.

A fő célom ezzel a blog szösszenettel az, hogy a szokottnál hosszabban boncolgassak majd bizonyos témákat. Legfőképp az előző heti fotózásokkal szeretnék majd foglalkozni, érzelmekkel a részemről vagy épp az ügyfél, fotóalany részéről. Meg szeretnék mutatni egy-egy kedvenc képemet és elmesélni a hozzá tartozó történetet - mert bizony egy igazán jó fotó mögött mindig áll egy sztori! A facebbokot és egyéb felületeket nem tartok kellően alkalmasak arra, hogy hosszan fejtegessek vagy épp meséljek, de itt, a saját kis blogomon megtehetem mindezt. Persze nem kell megijedni, ez mégis csak egy fotós oldal: több lesz a kép mint a szöveg ;)

GOLYAAVATAS_2015_90

Hogy kinek ajánlom ezt a blogot? Mindenkinek, akit érdekel egy kicsit a fotózás, szeret igazi emberi történeteket olvasni, kíváncsi arra, mi folyik a kulisszák mögött egy-egy eseményen vagy fotózáson, szeretne képben lenni az Atosz Photography aktuális munkásságával, vagy épp csak szeretne egy kicsit hátradőlni, lazítani és pár percre kikapcsolni a világot maga körül. A lazítást a közvetlen stílussal próbálom majd elérni, nem kívánok ugyanis irodalmi hangot megütni bejegyzéseimben (vala), sokkal jobban szeretem a közvetlen közlési módot. Persze ez nem azt jelenit, hogy a témák bulvárosak lesznek, a komoly olvasóknak is ajánlom magamat :D

Igyekszem majd mindig rendszeresen bejegyzéseket kreálni! Persze ezt ne vegye senki szentírásnak, mert ha az élet (a munka) közbeszól, vagy épp nem csókol homlokon a múzsa, akkor a semmiről nem fogok hosszú oldalakon keresztül írni. Kedd lesz minden héten az új poszt napja, mert addigra már feldolgozom az előző heti képeket (és érzéseket, természetesen), így meg tudom mutatni nektek az eredményt. Ha szeretnétek mindig értesülni az új bejegyzésekről, nem kell mást tenni, mint fellátogatni ide az oldalra és a Blog menüpontra kattintani. Persze az is megoldás, ha figyelitek a facebbokot, mert ott is mindig értesítelek titeket a fejleményekről. Lehetőség lesz feliratkozni a hírlevelemre is, ahol szintén olvashattok majd a legfrissebb posztból részleteket... (nagylevegő), de ez még a jövő zenéje!

DSC_0234

Végezetül csak annyit, jó szórakozást és olvasgatást kívánok mindenkinek! Bízom benne, hogy találkozunk (így, közvetett módon) jövő héten is! Addig pedig ha bármi kérdés, óhaj, sóhaj vagy témaötletetek lenne, írjatok üzenetet kommentben odalenn vagy a face oldalon :)

Powered by SmugMug Log In